Joves 2018-05-02T11:14:53+00:00

LA FÀBRICA ESPAI DE TROBADA (2012-2014)
Salt.
Des del 2012 fins a la primavera del 2014, l’Associació Batibull ha gestionat la Fàbrica espai de trobada, creant un espai de referència pels joves del municipi.

Durant la nostra gestió el servei s’ha centrat en l’educació no formal i de lleure,  utilitzant com a fil conductor diferents activitats lúdiques que han permès realitzar l’acció educativa. S’ha dinamitzat l’espai fonamentant la participació juvenil, oferint una alternativa al lleure mercantilista.

Com a espai obert oferia, tallers, jocs de taula, Wii, campionats, xerrades, cinefòrums entre d’altres activitats En aquest espai, també s’han realitzat diferents activitats extraordinàries (incloses dins les programacions periòdiques d’activitats com per exemple el projecte LIMBO) així com activitats trimestrals per donar resposta a la demanda juvenil.

ZONA JOVE DE SANTA CRISTINA D’ARO (2010-2013)
Santa Cristina d’Aro.
Des del 2010 fins a l’estiu del 2013, l’Associació Batibull ha gestionat la Zona Jove de Sta. Cristina d’Aro, creant un espai de referència pels Joves del municipi. Com a espai obert oferia des d’activitats esportives, tallers, ludoteca, jocs de taula, Wii, campionats, xerrades, fins a Punt d’Informació Juvenil amb assessorament sobre els diferents serveis i recursos juvenils. En aquest espai, s’han realitzat també diferents activitats: extraordinàries (incloses dins les programacions periòdiques d’activitats, com campionats d’Scalextrix, sortides, concursos literaris o jornades artístiques); així com activitats trimestrals per donar resposta a la demanda formativa realitzada pel jovent del poble a l’assemblea participativa anual.

SÍ QUE CIRC (2012)
Girona, Els Químics Espai Jove – IES Santiago Sobrequés
Partint de la concepció que el circ és un mitjà que promociona el creixement personal i social i treballant les tècniques de circ dins del marc de l’acció educativa, el projecte Sí que Circ tenia com a objectiu potenciar la creació artística, l’expressió, la salut, el desenvolupament de les habilitats psicomotrius i la pràctica de valors socials.

Utilitzant com a model educatiu la pedagogia del lleure, es va facilitar un procés creatiu mitjançant les diferents tècniques de circ: equilibrisme, malabars i acrobàcia, combinant l’esport i l’art.
Aquest procés creatiu, va ser presentat el dia 02 de juny del 2012, dins del marc de les jornades de botiga al carrer, col·laborant en els tastets de diferents activitats educatives i culturals.

EL PORTAL JOVE DE BLANES (2008-09-10-11-2012)
Blanes
Espai de referència, on els dinamitzadors rebien i orientaven als i les joves dels municipi, en aquells dubtes o consultes sobre estudis, treball, formació…

Servei d’informació, des dels serveis disponibles, com els recursos que oferia l’Administració. Espai d’autoconsulta (ordinadors, connexió a internet, servei de fotocòpies, impressió…).

TARDES DE CIRC ALS QUÍMICS (2011)
Girona
Durant els dijous del mes de novembre i desembre de 2011, l’Associació Batibull ha dinamitzat les Tardes de Circ, a Els Químics Espai Jove de Girona. Els participants novells han pogut prendre un primer contacte amb el món del circ i algunes de les seves principals disciplines com els malabars, l’equilibrisme i l’acrobàcia.

Al mateix temps, els participants més experimentats han pogut adquirir nous coneixements i millorar la seva tècnica.

PROCÉS DE DINAMITZACIÓ JUVENIL (2009-2010)
Santa Cristina d’Aro
Projecte de dinamització que ha marcat com a objectiu principal fomentar els espais de participació juvenil. Ha tingut com a resultat la implantació d’una programació fixa de tallers/cursos i l’execució d’un cap de setmana dedicat a la dansa i la música.

JO VAIG SER-HI (2008-2009)
Girona
Projecte intergeneracional entre adolescents i gent gran. Estació jove, Casals de Gent gran.

JOVES DE PEL·LÍCULA (2007)
Girona
Migmetratge protagonitzat per adolescents. Coproducció Xarxa de Centres Cívics Girona.
Finançament: Ajuntament de Girona, Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, Departament de Governació. Col·laboracions: InserCoin, Pla d’Educació i Convivència, Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM), Centre Cultural Coma Cros de Salt, Associació de propietaris d’Aigües Bones de Caldes de Malavella. Associació de Silat La Grulla blanca de Girona, Flors Maria Culubret i SKIKE.

ESPAIS JOVES INTERCULTURALS, EJI (2007)
Blanes
Documental: La realitat juvenil. Ajuntament de Blanes, SGJC.

MY BOX (2007)
Girona
Centre Cívic Pla de Palau.

ART-CREA (2003-04-05)
Girona
Tallers artístics dirigits a adolescents en risc social. Centre Cívic Pont Major. Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC). Finançat per INJUVE (Instituto Nacional de la Juventud) Secretaria General de Joventut de Catalunya (SGJC) i Ajuntament de Girona.

CASAL JOVE (1998-2000)
Girona
Casal juvenil. Associació de Veïns de Montjuïc.