Cabaret de Circ a Morralla

//Cabaret de Circ a Morralla

Cabaret de Circ a Morralla

Circ batibullEl Cabaret de Circ ha tornat a Morralla Espai Creatiu de Blanes!!
Després de l’èxit aconseguit pels artistes participants en el 1r Cabaret de Circ, Morralla ha tornat a gaudir de l’espectacle, acollint el 2n Cabaret el dissabte dia 1 de febrer, obrint les seves portes a les 21:00hs i amb entrada gratuïta.

Van tenir lloc diverses actuacions, com Pan Dora, Fanny Giraud, Tin Pelaez, ElGran Dimitri, Ameno Claun, Hugo Martínez, Jordi Mas, Niñas del Mago, La Nora, o Vivir Del Bolo Espectáculos Cómico-poéticos.

Si us heu perdut l’espectacle, encara podeu gaudir d’una part d’ell, visualitzant el següent vídeo realitzat per la Trompa Produccions on es mostra el treball dels i les artistes que van participar en el 2n Cabaret de Circ de Morralla Espai Creatiu.
2n Cabaret de Circ a Morralla

Moltes gràcies a totes aquelles persones que heu fet possible el Cabaret de Circ!Circ batibull¡El Cabaret de Circo ha vuelto a Morralla Espacio Creativo de Blanes!!
Después del éxito conseguido por los/las artistas participantes en el 1r Cabaret de Circo, Morralla ha vuelto a disfrutar del espectáculo, acogiendo el 2ndo Cabaret el sábado día 1 de febrero, abriendo sus puertas a las 21:00hs y con entrada gratuita.

Tuvieron lugar diversas actuaciones, como Pan Dora, Fanny Giraud, Tin Pelaez, ElGran Dimitri, Ameno Claun, Hugo Martínez, Jordi Mas, Niñas del Mago, La Nora, o Vivir Del Bolo Espectáculos Cómico-poéticos.

Si os habéis perdido el espectáculo, aún podéis disfrutar de una parte de él, visualizando el siguiente vídeo realizado por la Trompa Producciones donde se muestra el trabajo de los/las artistas  que participaron en el 2ndo Cabaret de Circo de Morralla Espacio Creativo.
2n Cabaret de Circo a Morralla

Muchas gracias a todas aquellas personas que habéis hecho posible el Cabaret de Circo!

By | 2018-05-02T11:15:01+00:00 febrer 1st, 2014|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment