Talim entrevista a Batibull

//Talim entrevista a Batibull

Talim entrevista a Batibull

Talim pretén fer de l’educació en el lleure una opció per a tots els públics mitjançant una única plataforma en línia que permeti obtenir majors quotes de reconeixement social. Talim millora la qualitat i la visibilitat del lleure i dels recursos que les entitats utilitzen i dota tots els organitzadors d’activitats amb eines digitals que simplifiquen els processos de gestió i faciliten la connectivitat en el món 2.0.

Aquesta iniciativa social permet a les entitats juvenils, associacions i empreses de serveis planificar la seva oferta d’activitats a l’avançada, gestionar les seves inscripcions en tot moment i des de qualsevol lloc, i brinda l’oportunitat de ser visible a la xarxa. Tanmateix posa a l’abast tota l’oferta d’activitats de lleure perquè fàcilment les famílies puguin escollir i planificar amb els infants i joves des de casa, i les escoles poden trobar la instal·lació de lleure que millor s’adapta a les seves activitats.

Així doncs Talim és el portal on cercar activitats, serveis i recursos vinculats a l’educació en el lleure. Permet trobar instal·lacions de qualsevol tipus i conèixer les seves característiques alhora que permet a entitats, famílies, escoles i grups gaudir del lleure en qualsevol moment de l’any.

El passat 7 de febrer, la iniciativa social Talim va reunir-se a Girona amb l’Associació Batibull, per tal de poder realitzar-nos una entrevista.

Batibull a TalimTalim pretende hacer de la educación en el ocio una opción para todos los públicos mediante una única plataforma en línea que permita obtener mayores cuotas de reconocimiento social. Talim mejora la calidad y la visibilidad del ocio y de los recursos que las entidades utilizan y dota todos los organizadores de actividades con herramientas digitales que simplifican los procesos de gestión y facilitan la conectividad en el mundo 2.0.

Esta iniciativa social permite a las entidades juveniles, asociaciones y empresas de servicios planificar su oferta de actividades con anterioridad, gestionar sus inscripciones en todo momento y desde cualquier lugar, y brinda la oportunidad de ser visible en la red. También pone al alcance toda la oferta de actividades de ocio para que fácilmente las familias puedan escoger y planificar con los niños y jóvenes desde casa, y las escuelas pueden encontrar la instalación de ocio que mejor se adapta a sus actividades.

Así pues Talim es el portal donde buscar actividades, servicios y recursos vinculados con la educación en el ocio. Permite encontrar instalaciones de cualquier tipo y conocer sus características a la vez que permite a entidades, familias, escuelas y grupos disfrutar del ocio en cualquier momento del año.

El pasado 7 de febrero, la iniciativa social Talim se reunió en Girona con la Asociación Batibull, para poder realizarnos una entrevista.

By | 2018-05-02T11:14:57+00:00 febrer 7th, 2015|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment