Presentació XEASCPresentation XEASCPresentación XEASC

//Presentació XEASCPresentation XEASCPresentación XEASC

Presentació XEASCPresentation XEASCPresentación XEASC

Presentació XEASC 2 La Xarxa d’Entitats d’acció Social i Comunitària es va presentar en públic aquest dissabte dia 29 de març a l’Edifici de la Generalitat de Girona.

L’acte, Fem Xarxa, va aplegar a més de 120 persones, i va estar conduit pel Vicepresident de la XEASC, Marc Juanola. Així mateix va comptar amb els parlaments de la Presidenta de XEASC, Laia Pajuelo, el Director General de Joventut, Toni Reig, i la Regidora de Joventut a Girona, Roser Urra. Reig va destacar que la nova plataforma permetrà posar en valor un model d’acció educativa de país, amb un “sòlid arrelament a la comunitat”.

Actualment formen la XEASC tretze entitats, que unides associen a un total de 380 membres i donen servei a més de 4.000 infants i joves i 900 persones adultes.

En concret, els membres de la nova xarxa són: l’Associació Batibull, l’Associació Trèvol, l’Atzavara Arrels, el Centre d’Esplai Xixell, el Club Infantil i Juvenil Sanfeliu-Sant Idelfons, l’Esplai la Florida, Sant Feliu, Masia Espinós, Eixida Camps Blancs, la Fundació Casal Amic, Il·lusions, l’Associació de Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS) i La Rotllana.

 Presentació XEASC

Presentació XEASC 2La Red de Entidades de Acción Social y Comunitaria se presentó en público este sábado día 29 de marzo en el Edificio de la Generalitat de Girona.

El acto, Hacemos Red, aplegó a más de 120 personas, y fue conducido por el Vicepresidente de la XEASC, Marc Juanola. Así mismo contó con los parlamentos de la presidenta de XEASC, Laia Pajuelo, el Director General de Juventud, Toni Reig, y la Regidora de Juventud en Girona, Roser Urra. Reig destacó que la nueva plataforma permitirá poner en valor un modelo de acción educativa de país, con un “sólido arraigo a la comunidad”.

Actualmente forman la XEASC trece entidades, que unidas asocian un total de 380 miembros y dan servicio a mas de 4.000 niños y jóvenes y 900 personas adultas.

En concreto, los miembros de la nueva red son: la Asociación Batibull, la Asociación Trèvol, Atzavara Arrels, el Centro de esplai Xixell, el Club Infantil y Juvenil Santfeliu- Sant Ildefons, el Esplai la Florida, Sant Feliu, Masia Espinós, Eixida Camps Blancs, la Fundación Casal Amic, Il·lusions, la Asociación de Jóvenes por la Igualdad i la Solidaridad (JIS) i La Rotllana.

Presentació XEASC

By | 2018-05-02T11:14:58+00:00 abril 25th, 2014|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment