Nous canals de comunicació per la difusió de les activitats

//Nous canals de comunicació per la difusió de les activitats

Nous canals de comunicació per la difusió de les activitats

Presentació noves webL’Ajuntament de Girona ha donat un nou impuls a la Secció de Joventut a través de la posada en funcionament de nous canals de difusió de les activitats que permetin donar a conèixer millor aquestes accions i el propi servei. 

Les principals novetats han estat l’obertura de tres noves pàgines web, l’enviament quinzenal d’un nou butlletí  electrònic, nous perfils a les xarxes socials i un nou sistema d’inscripcions en línia per a les activitats que s’organitzen.

Les noves pàgines web, una per a cada equipament, són les següents:

Donar-se d’alta al Butlletí Informatiu de Joventut

Font: Ajuntament de Girona

Llegeix la notícia sencera aquí

Presentació noves webGirona City Council gives new impetus to the Youth Section through the commissioning of new channels of dissemination activities to raise awareness of these actions and the service itself.

The main changes are the opening of three new websites, sending a new biweekly newsletter, new social networking profiles and a new online registration system for organizing activities.

The new websites, one for each service are as follows:

Sign me up for the Newsletter of Youth

Source: Girona City Council

Read the whole story here

Presentació noves webEl Ayuntamiento de Girona ha dado un nuevo impulso a la Sección de Juventud a través de la puesta en funcionamiento de nuevos canales de difusión de las actividades que permitan dar a conocer mejor estas acciones y el propio servicio.

Las principales novedades han sido la apertura de tres nuevas páginas web, el envío quincenal de un nuevo boletín electrónico, nuevos perfiles en las redes sociales y un nuevo sistema de inscripciones en línea para las actividades que organizan.

Las nuevas páginas web, una para cada servicio, son las siguientes:

Darse de alta en el Boletín Informativo de Juventud

Fuente: Ayuntamiento de Girona

Lee la noticia entera aquí[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2018-05-02T11:15:05+00:00 juliol 11th, 2013|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment