Nou projecte premiat: VIDA.docNew project awarded: VIDA.docNuevo proyecto premiado: VIDA.doc

//Nou projecte premiat: VIDA.docNew project awarded: VIDA.docNuevo proyecto premiado: VIDA.doc

Nou projecte premiat: VIDA.docNew project awarded: VIDA.docNuevo proyecto premiado: VIDA.doc

Aquest any 2014, i com a resultat del Taller audiovisual d’habilitats per a la vida per adolescents i joves, hem elaborat VIDA.doc, un documental on es reflecteixen els recursos generals de resistència: la realització d’activitats significatives, el desenvolupament de qüestions existencials, la gestió dels sentiments interiors i les relacions socials a partir de les dinàmiques grupals, lúdiques i creatives. Aquest projecte s’ha dut a terme seguint el model d’aprenentatge de les habilitats per a la vida i els seus protagonistes han estat adolescents i joves de 14 a 18 anys, participants de Els Químics Espai Jove de Girona.

Guanyadors
VIDA.doc ha estat considerat per l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, Dipsalut, com el millor projecte presentat en la subvenció per a entitats sense ànim de lucre per activitats de promoció de la salut i d’hàbits saludables i per accions de millora de la qualitat de vida de l’any 2014.

Este año 2014, y como resultado del Taller audiovisual de habilidades para la vida para adolescentes y jóvenes, hemos elaborado VIDA.doc, un documental donde se reflejan los recursos generales de resistencia: la realización de actividades significativas, el desarrollo de cuestiones existenciales, la gestión de los sentimientos interiores y las relaciones sociales a partir de las dinámicas grupales, lúdicas y creativas. Este proyecto se ha llevado a cabo siguiendo el modelo de aprendizaje de las habilidades para la vida y sus protagonistas han sido adolescentes y jóvenes de 14 a 18 años, participantes de Els Químics Espai Jove de Girona.

Guanyadors
VIDA.doc ha sido considerado por el Organismo de Salud Pública de la Diputación de Girona, Dipsalut, como el Mejor proyecto presentado en la subvención para entidades sin ánimo de lucro para actividades de promoción de la salud y de hábitos saludables y por acciones de mejora de la calidad de vida del 2014.

By | 2018-05-02T11:14:58+00:00 octubre 29th, 2014|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment