Jornada per a entitats de lleure educatiu de la ciutat de GironaWorking day for Educational institutions Leisure city of GironaJornada para entidades de ocio educativo de la ciudad de Girona

//Jornada per a entitats de lleure educatiu de la ciutat de GironaWorking day for Educational institutions Leisure city of GironaJornada para entidades de ocio educativo de la ciudad de Girona

Jornada per a entitats de lleure educatiu de la ciutat de GironaWorking day for Educational institutions Leisure city of GironaJornada para entidades de ocio educativo de la ciudad de Girona

Jornada Entitats de Lleure GironaEl dissabte, 31 de gener, va tenir lloc a Girona la Jornada per a entitats de lleure educatiu de la ciutat. La jornada, anomenada L’educació en el lleure com a eina de prevenció de l’exclusió social, va desenvolupar-se al Centre Cultural La Mercè en horari de 10:00h a 13:00h.

La jornada va permetre la coneixença i l’intercanvi d’opinions entre les entitats i va comptar amb la ponència sobre la contribució de l’educació del lleure en la prevenció de l’exclusió social a càrrec de Carles Capdevila, director del diari Ara. La jornada va concloure amb una dinàmica conjunta que va permetre el recull de conclusions.

La jornada va estar oberta a tota la ciutadania i molt especialment als joves que col·laboren voluntàriament en les entitats d’educació en el lleure de la ciutat.

Notícies i comunicats Ajuntament de Girona, Regidoria de Joventut:

El lleure educatiu de la ciutat de Girona es reivindica

Més informació de la jornada: Infografia de Piktochart

Presentació batibull   Jornada entitatsJornada Entitats de Lleure GironaEl  sábado, 31 de enero, tuvo lugar en Girona la Jornada para entidades de ocio educativo de la ciudad. La jornada, denominada La educación en el tiempo libre como herramienta de prevención de la exclusión social, se llevó a cabo en el Centro Cultural La Mercè en horario de 10:00h a 13:00h.

La jornada permitió el conocimiento y el intercambio de opiniones entre las entidades y contó con la ponencia sobre la contribución de la educación del ocio en la prevención de la exclusión social a cargo de Carles Capdevila, director del diario Ara. La jornada concluyó con una dinámica conjunta que permitió la recopilación de conclusiones.

La jornada estuvo abierta a toda la ciudadanía y muy especialmente a los jóvenes que colaboran voluntariamente en las entidades de educación en el tiempo libre de la ciudad.

Noticias y comunicados Ayuntamiento de Girona, Regidoría de Juventud:

El ocio educativo de la ciudad de Girona se reivindica

Más información de la jornada: Infografía de Piktochart

Presentació batibull   Jornada entitats

By | 2018-05-02T11:14:57+00:00 gener 31st, 2015|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment