Diada de la Gent Gran

//Diada de la Gent Gran

Diada de la Gent Gran

diada gent granL’Ajuntament de Girona, el Consell Municipal de la Gent Gran, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la FATEC organitzen un any més la Diada de la Gent Gran que tindrà lloc aquest dimecres, dia 6 de juny, al Teatre Municipal.

Aquestes institucions i entitats treballen conjuntament per a la gent gran de la ciutat i, per aquest motiu, organitzen diverses activitats en la jornada dedicada a aquest col·lectiu.

L’Associació Batibull, a les 10:00h presentarà el Projecte Intergeneracional Cuinem Generacions, un projecte de lleure que ha comptat amb la participació de l’Associació de Gent Gran de la Vall de Sant Daniel, estudiants de la UdG de Pedagogia i Educació Social, el Xef Pere Bahí i el marmitó Pep Rodriguez del restaurant La Xicra.

Si voleu voleu veure algunes de les nostres sessions podeu trobar-les al nostre canal de Youtubediada gent granEl Ayuntamiento de Girona, el Consejo Municipal de las Personas Mayores, la Federación Catalana de Voluntariado Social y la FATEC organizan un año más el Día de las Personas Mayores que tendrá lugar este miércoles, día 6 de junio, en el Teatro Municipal.

Estas instituciones y entidades trabajan conjuntamente para la gente mayor de la ciudad y, por este motivo, organizan diversas actividades en la jornada dedicada a este colectivo.

La Asociación Batibull, a las 10:00h presentará el Proyecto Intergeneracional Cocinamos Generaciones, un proyecto de ocio que ha contado con la participación de la Asociación de Personas Mayores de La Vall de Sant Daniel, estudiantes de la UdG de Pedagogía y Educación Social, el Chef Pere Bahí y el pinche Pep Rodriguez del restaurante La Xicra.

Si queréis ver algunas de nuestras sesiones puede encontrarlas en nuestro canal de Youtube

By | 2018-05-02T11:14:57+00:00 maig 26th, 2015|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment