Cuinem generacions 2018-05-02T11:14:50+00:00
cuines

CUINEM GENERACIONS

Galeria Cuinem Generacions

Cuinem generacions és un projecte de lleure educatiu que pretén establir un vincle intergeneracional entre persones grans i joves; per tal de millorar la cohesió social dels dos col•lectius que actualment no disposen de masses oportunitats de conèixer, aprendre i compartir dues realitats ben diferenciades, i enriquir-se a través de les potencialitats d’ambdues generacions.

La finalitat principal d’aquest projecte és promocionar l’envelliment actiu per tal d’optimitzar les oportunitats de salut, participació i millorar la qualitat de vida de les persones grans enriquint alhora el desenvolupament dels joves per tal de potenciar el seu creixement integral i gaudir d’una experiència de lleure creatiu.

Mitjançant la organització de diferents tallers de cuina, així com activitats lúdiques i el disseny d’un blog, que es portaran a terme els divendres a la tarda al Centre Cívic Barri vell-Mercadal, és realitzarà un procés d’ensenyament-aprenentatge motivador i engrescador.

A partir d’aquest centre d’interès, la cuina, es pretén potenciar el vincle intergeneracional entre un col·lectiu de dones grans procedents del Casal de Sant Daniel (Girona) i un col·lectiu de joves (estudiants del Grau de Pedagogia i Educació Social de la Universitat de Girona).

Durant aquest procés, el col·lectiu de gent gran ensenyaran com elaborar receptes de cuina als joves, i aquests els ensenyaran a dissenyar i realitzar el blog culinari anomenat Cuinem generacions.